RSL Super Speed

Et aerodynamisk design, der giver dig ekstra fart og luftstrøm til dine skud. Samtidig er den udstyret med den seneste teknologi, der sikrer, at du kan levere maksimal power og stabilitet til dine skud. Det skaber et helstøbt spil. Leveres med en specialudviklet skaft af høj kvalitet, der har en speciel tekstur, der giver dig en ekstra god greb. Gør det nemt at styre dit spil og finde den perfekte balance. Kom ind på banen med RSL Super Speed – den perfekte badmintonketcher til at give dig maksimal performance!

RSL Super Speed
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RSL
EAN: 5707652249737
Varenummer (SKU): 8122500001454688 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring RSL´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

RSL Super Speed

Hvis du træner seriøst og har brug for en RSL, RSL Super Speed vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe RSL Super Speed fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en RSL, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

RSL Super Speed til brug derhjemme

RSL er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

RSL Super Speed har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5707652249737