Tilbud

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg er fremstillet af den højeste kvalitet. Diameteren er 35cm og er designet til at give dig en maksimal kontrol. Overfladen på denne medicinbold er utrolig glat, hvilket gør det nemmere at kaste og kontrollere. Med sine 6 kg er den perfekt til træning af kondition og styrke. Den er velegnet til hjemmetræning, da den ikke er for tung, og så er den med sit smukke design også velegnet til at have som dekoration i dit hjem.

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Reebok
EAN: 5055436114079
Varenummer (SKU): 7105602088508401 Kategorier: ,

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Reebok, Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Reebok, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg til brug derhjemme

Reebok er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Reebok Functional Med Ball Dynamax Medicinbold 6kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5055436114079