Odin Vinyl Kettlebell 14kg

Det betyder at den er lavet med fokus på professionel brug, så hvis du søger en kvalitets kettlebell til dit hjem, så er Odin Vinyl Kettlebell 14kg et rigtig godt valg. Den er meget holdbar, og har en vejrbestandig overflade, så du kan benytte den udenfor, hvis du ønsker. Kettlebellen er 14 kg, og fylder ikke meget, så du kan nemt transportere den. Odin Vinyl Kettlebell 14kg er ideel til konditionstræning, og de fleste øvelser. Den er et godt valg, hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine kettlebell træningssessioner.

Odin Vinyl Kettlebell 14kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004605
Varenummer (SKU): 7105600194044769 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Vinyl Kettlebell 14kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Vinyl Kettlebell 14kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Vinyl Kettlebell 14kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Vinyl Kettlebell 14kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Vinyl Kettlebell 14kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004605