Tilbud

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink

Odin TPE Yogamåtte 6mm Pink er en af høj kvalitet yogamåtte, der er velegnet til både hjemmetræning og fitnesscentret. Det er ideel for både nybegyndere og erfarne yogadyrkere. Med en tykkelse på 6mm, mål på 173cm i længden og 61cm i bredden, er måtten udstyret med skridsikker teknologi for at sikre et sikkert og støttet træningsmiljø. Denne yogamåtte er den perfekte følgesvend til din yogapraksis, og en fantastisk måde at støtte din yoga udøvelse på.

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink
4.5
Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237003387
Varenummer (SKU): 7105600194149086 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Pink har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237003387