Tilbud

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Lilla

Denne yogamåtte er lavet af TPE-materiale, hvilket er miljøvenligt, allergivenligt og slidstærkt.Indersiden har et gummiagtigt materiale, der giver en god støtte og trækkraft, og ydersiden er lavet af en slidstærk overflade, der sikrer et godt håndtag under alle træningsøvelser. Måtten har en lys lilla farve og en struktureret overflade, som letter udførelse af forskellige positioner. Odin TPE Yogamåtten 6mm Lilla er det perfekte valg til begyndere og øvede yogadyrkere, som ønsker en behagelig og holdbar yogamåtte. Den er holdbar, allergivenlig og miljøvenlig. Den giver optimal støtte og trækkraft, og den strukturerede overflade letter udførelse af positioner.

DKK kr. 179,00
kr. 329,00
Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Lilla
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237003394 Varenummer (SKU): 7105600194149087 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Lilla

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Lilla vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Lilla fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Lilla til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Lilla har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237003394