Tilbud

Odin Støbejern Kettlebell 28kg

Og er et must-have for enhver, der er seriøs om sit træningsregime. Kettlebellen er ideel til både vægttræning og konditionstræning. Den er designet med et ergonomisk greb til større komfort og nemmere at holde om. Kettlebellen har en kapacitet på 28 kg og er perfekt til at udvikle styrke, kondition, balance og fleksibilitet. Med Odin Støbejern Kettlebell 28kg får du en holdbar og pålidelig kettlebell, der er ideel til at give dig det ultimative træningsregime.

Odin Støbejern Kettlebell 28kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004742
Varenummer (SKU): 7105600194045662 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Støbejern Kettlebell 28kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Støbejern Kettlebell 28kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Støbejern Kettlebell 28kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Støbejern Kettlebell 28kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Støbejern Kettlebell 28kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004742