Odin PRO Standing Biceps/Triceps 68kg

Odin PRO Standing Biceps/Triceps er det perfekte valg til professionel biceps- og tricestræning. Bænken er produceret i høj kvalitet, med et robust stel og 68 kg vægt, hvilket gør den velegnet til kommercielle fitnesscentre og diverse motionsrum. Med et ergonomisk design og justerbare støttebøjler, giver denne bicepsbænk træning et ekstra boost. Odin PRO Standing Biceps/Triceps giver dig en professionel træningsoplevelse, og er et fremragende valg til fitnessentusiaster, der søger en komplet træningsmaskine.

DKK kr. 25.000,00
Odin PRO Standing Biceps/Triceps 68kg
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237009204 Varenummer (SKU): 7105600194120908 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin PRO Standing Biceps/Triceps 68kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin PRO Standing Biceps/Triceps 68kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin PRO Standing Biceps/Triceps 68kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin PRO Standing Biceps/Triceps 68kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin PRO Standing Biceps/Triceps 68kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009204