Tilbud

Odin Kettlebell Rack Stativ Sort

Med dette professionelle stativ fra Odin kan du opbevare dine kettlebells praktisk og sikkert. Stativet er sort lakeret og har gummifødder, som sikrer, at det står fast og stabilt. Odin Kettlebell Rack har to hylder med plads til fem kettlebells. Nyd det tidløse design og den professionelle kvalitet i dette stativ til din træning.

Odin Kettlebell Rack Stativ Sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237006197
Varenummer (SKU): 7105600194043681 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Kettlebell Rack Stativ Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Kettlebell Rack Stativ Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Kettlebell Rack Stativ Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Kettlebell Rack Stativ Sort til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Kettlebell Rack Stativ Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237006197