Odin Håndvægte Stativ (Til 15 sæt)

Odin Håndvægte Stativ gør det nemt og praktisk at opbevare op til 15 sæt håndvægte. Det er perfekt til dem, der ønsker at holde styr på deres vægte og har brug for en let adgang til de mest anvendte vægte. Stativnet har et enkelt, men professionelt design, som giver stil og funktion til ethvert træningsmiljø. Det er let at sætte op og dets robuste konstruktion sikrer, at vægte opbevares sikkert. Dette stativ er det perfekte supplement til ethvert træningsmiljø og gør det let og praktisk at træne med lige præcis den vægt, du har brug for.

Odin Håndvægte Stativ (Til 15 sæt)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237006234
Varenummer (SKU): 7105602088547640 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Håndvægte Stativ (Til 15 sæt)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Håndvægte Stativ (Til 15 sæt) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Håndvægte Stativ (Til 15 sæt) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Håndvægte Stativ (Til 15 sæt) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Håndvægte Stativ (Til 15 sæt) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237006234