Tilbud

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 6,4cm X-Hard

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 X-Hard er det perfekte valg for øvelser som pullups og strækøvelser. PowerBand elastikken er 6,4 cm i bredden og er ekstremt holdbar med sin X-Hard styrke. Denne elastik giver dig maksimal støtte til disse øvelser og kan hjælpe dig med at nå nye mål. Elastikken er professionel og robust, så du kan stole på Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 X-Hard til at hjælpe dig med at blive stærkere.

DKK kr. 268,00
kr. 399,00
Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 6,4cm X-Hard
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237003295 Varenummer (SKU): 7105602088432434 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 6,4cm X-Hard

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 6,4cm X-Hard vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 6,4cm X-Hard fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 6,4cm X-Hard til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 6 6,4cm X-Hard har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237003295