Tilbud

Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter)

Få din træning til det næste niveau med Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter). Med en træningselastik af høj kvalitet får du mulighed for at udvikle din styrke, så du kan nå dine træningsmål. Elastikken er fleksibel og kan klippes til ønsket længde, så du får flere træningselastikker i forskellige størrelser. Denne træningselastik er perfekt til holdtræning, skoler eller andre professionelle miljøer, hvor der er behov for at træne med kvalitetsudstyr. Giv din træning et ekstra skub og opnå det bedste udbytte med Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter).

DKK kr. 129,00
kr. 220,00
Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter)
4.5
DKK kr. 129,00
kr. 220,00
Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter)
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237008221 Varenummer (SKU): 7105602088579227 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter) til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Latex Træningselastik Niveau 1 Let Grøn (6 meter) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237008221