Tilbud

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium

Odin Crossfit PowerBands Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium er det ideelle redskab til enhver, der ønsker at forbedre sin styrke og udholdenhed. Den har en bredde på 3,2 cm, og er af medium styrke. Dette gør den perfekt til pullups og strækøvelser. Med PowerBand elastikken kan alle få mest muligt ud af deres træning, da den giver ekstra modstand og støtte. Den hjælper med at forbedre styrke og udholdenhed, samtidig med at den udfordrer kroppen og øger træningseffekten. Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium er det perfekte redskab til at tage din træning til det næste niveau!

DKK kr. 168,00
kr. 299,00
Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237003271 Varenummer (SKU): 7105602088432409 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Crossfit PowerBand Træningselastik Niveau 4 3,2cm Medium har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237003271