Tilbud

Odin Competition Kettlebell 28kg

16 kg, 20 kg, 24 kg og 28 kg. Odin Competition Kettlebell 28kg er perfekt til begyndersvendere og professionelle atleter. Det er lavet af høj kvalitet støbejern, som gør det solidt og holdbart. Dette produkt giver en sikker træning med en jævn vægt, og det har en håndtag i god størrelse, der er skridsikker og behagelig at holde. Kettlebellen er ideel til at træne hele kroppen, og det giver dig mulighed for at træne styrke, smidighed, udholdenhed og kropsholdning. Alt dette gør Odin Competition Kettlebell 28kg til det perfekte valg til dit træningsprogram.

Odin Competition Kettlebell 28kg
4.5
Odin Competition Kettlebell 28kg
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004889
Varenummer (SKU): 7105600194046689 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Competition Kettlebell 28kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Competition Kettlebell 28kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Competition Kettlebell 28kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Competition Kettlebell 28kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Competition Kettlebell 28kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004889