Tilbud

NordicTrack C 14.9 Crosstrainer

Det brede vandringsbeløb er justerbart fra 16 til 22 inches, hvilket betyder, at den kan bruges af både korte og lange ben. Den kraftige motor giver dig en glidende bevægelse, så din træning er mere komfortabel. Den indbyggede pulsmåler måler din puls, så du kan overvåge din træning. Den justerbare modstandsjustering giver dig mulighed for at skifte modstand og intensity, så du kan justere din træning efter dine behov. Med NordicTrack C 14.9 får du den perfekte crosstrainer til hjemmet, der sikrer dig den mest effektive træning.

NordicTrack C 14.9 Crosstrainer
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NordicTrack
EAN: 043619568691
Varenummer (SKU): 5234000047599909 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring NordicTrack´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

NordicTrack C 14.9 Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en NordicTrack, NordicTrack C 14.9 Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe NordicTrack C 14.9 Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en NordicTrack, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

NordicTrack C 14.9 Crosstrainer til brug derhjemme

NordicTrack er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

NordicTrack C 14.9 Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

43619568691