Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk

Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk er det perfekte valg til enhver fitness-rutine. Denne multifunktionelle træningsbænk kan justeres mellem 0 og 80 grader, med 10 graders justeringer. Den er udstyret med hjul og håndtag til let transport og gummifødder for at beskytte dit gulv mod skrammer. Med Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk får du det bedste af begge verdener – styrke og fleksibilitet.

DKK kr. 18.625,00
Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: NautilusEAN: 5714434039233 Varenummer (SKU): 9036601017899900 Kategori:

Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en Nautilus, Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Nautilus, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk til brug derhjemme

Nautilus er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434039233

DKK kr. 18.625,00
Nautilus Inspiration Multi Justerbar Træningsbænk
5
* Priser ex levering.