Masterfit LAT Pull, X-fit Cage

Med MasterFit Lat-Pull til X-fit Cage får du en professionel nedtræksstation, som passer til både 25 og 50 mm vægtskiver. Denne funktionelle bicepsbænk giver dig mange flere muligheder for træning og styrketræning. Du kan bruge den til at udføre nedtræksøvelser, siddende roning, biceps-curl og andre træningsøvelser. Bænken er designet med komfort og sikkerhed i tankerne, og den er let at bruge og vedligeholde. Med MasterFit Lat-Pull til X-fit Cage får du en kvalitetsbænk til at forbedre og udvide din træningsoplevelse.

Masterfit LAT Pull, X-fit Cage
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Masterfit
EAN: 7051943005907
Varenummer (SKU): 5234000039186486 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Masterfit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Masterfit LAT Pull, X-fit Cage

Hvis du træner seriøst og har brug for en Masterfit, Masterfit LAT Pull, X-fit Cage vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Masterfit LAT Pull, X-fit Cage fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Masterfit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Masterfit LAT Pull, X-fit Cage til brug derhjemme

Masterfit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Masterfit LAT Pull, X-fit Cage har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Abilica

EAN

7051943005907