LMX. CPU kettlebell 20 kg

LMX CPU Kettlebells fås i vægt fra 8 til 24 kg og har et sort, holdbart design, der ser godt ud i både fitnesscenteret og dit hjemmegym. CPU belægningen giver en behagelig, ujævn overflade, som gør dem sikrere og lettere at holde fast. Disse kettlebells er robuste nok til at modstå selv de mest intense træningssessioner, og de ekstra pounds vil gøre det lettere for dig at opnå de ønskede resultater. Med en LMX CPU Kettlebell på 20 kg kan du træne dit udholdenhed, styrke og smidighed for at opfylde alle dine fitnessmål.

LMX. CPU kettlebell 20 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 5714434159504
Varenummer (SKU): 9036600397918161 Kategori:

LMX. CPU kettlebell 20 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, LMX. CPU kettlebell 20 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. CPU kettlebell 20 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. CPU kettlebell 20 kg til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. CPU kettlebell 20 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434159504