Lifemaxx PU Olympic Vægtskive 1,25 kg

Lifemaxx PU Olympic Vægtskiver er specialdesignede til professionel brug. De 50 mm skiver er skabt med flere håndgreb, så de kan bruges til et bredt udvalg af træningsformer. Den høje kvalitet sikrer en intens og kommerciel brug. Prisen er pr. vægt. Udviklet for professionelt brug, giver Lifemaxx PU Olympic Vægtskiver større fleksibilitet til at gøre træning sjovere. De ekstra håndgreb er designet til at give dig en komfortabel og sikker træning, så du kan få det bedst mulige udbytte. Gør din træning mere intens med Lifemaxx PU Olympic Vægtskiver. Den professionelle kvalitet sikrer, at de klarer enhver træning. De robuste skiver har flere håndgreb, så du kan få det bedst mulige udbytte. Prisen er pr. vægt.

Lifemaxx PU Olympic Vægtskive 1,25 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 5714434030100
Varenummer (SKU): 9036600754308534 Kategori:

Lifemaxx PU Olympic Vægtskive 1,25 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, Lifemaxx PU Olympic Vægtskive 1,25 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Lifemaxx PU Olympic Vægtskive 1,25 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Lifemaxx PU Olympic Vægtskive 1,25 kg til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Lifemaxx PU Olympic Vægtskive 1,25 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Lifemaxx

EAN

5714434030100