Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black

Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black er det perfekte valg til professionelle trænere og atleter. Skiverne er belagt med stærkt gummi, har Ø50 mm hul og har 5 greb. Disse multifunktionelle vægtskiver er ideelle til kommerciel brug og fra 5 kg til 25 kg. Med denne skive får du effektive træningsøvelser og et sikkert træningsmiljø. *Bemærk venligst at disse skiver ikke er egnet til at blive droppet.

Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 5714434033958
Varenummer (SKU): 9036600401368052 Kategori:

Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Lifemaxx Olympisk Vægtskive 5 kg Black har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Lifemaxx

EAN

5714434033958