Tilbud

Hammer Cobra Romaskine

Hammer Cobra Romaskine er en professionel og speciel romaskine af crossbow typen. Den unikke modstand skabes af hydrauliske cylindere, hvilket adskiller den fra andre romaskiner med magneter og luft. Med den tydelige LCD skærm kan du nemt holde styr på tid, åretag pr. minut, program og puls under træningen.

Hammer Cobra Romaskine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251453601
Varenummer (SKU): 7105602088297307 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Cobra Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Cobra Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Cobra Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Cobra Romaskine til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Cobra Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251453601