Forza Sjippetov

Det er lavet af højkvalitetsmaterialer, der gør det stærkt og holdbart. Det er nemt at samle og det kommer sammen med en praktisk bæretaske, så du nemt kan pakke det ned og tage det med dig på farten. Det er det perfekte valg, hvis du leder efter et sjippetov til konditionstræning, leg eller opvarmning – kvalitet og design i én pakke.

DKK kr. 99,00
Forza Sjippetov
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ForzaEAN: 5715041019472 Varenummer (SKU): 8122500001377496 Kategorier: ,

Forza Sjippetov

Hvis du træner seriøst og har brug for en Forza, Forza Sjippetov vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Forza Sjippetov fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Forza, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Forza Sjippetov til brug derhjemme

Forza er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Forza Sjippetov har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5715041019472

DKK kr. 99,00
Forza Sjippetov
* Priser ex levering.