Tilbud

Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey

Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey er en professionel og skridsikker yogamåtte, der måler 190 x 60 cm og har en tykkelse på 5 mm. Den kommer desuden i forskellige smukke nuancer, så du nemt kan finde lige den farve, du bedst kan lide. Måtten er af høj kvalitet, så du kan føle dig sikker på, at den lægger grundlaget for en god yogaøvelse.

DKK kr. 316,00
kr. 395,00
Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EquilibriumEAN: 5714434160067 Varenummer (SKU): 9036601073536990 Kategorier: ,

Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey

Hvis du træner seriøst og har brug for en Equilibrium, Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Equilibrium, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey til brug derhjemme

Equilibrium er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Equilibrium Initia Yogamåtte Smoke Grey har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434160067