Tilbud

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Blå

Odin TPE Yogamåtte 6mm Blå er en yogamåtte af høj kvalitet og velegnet til både hjemmetræning og fitnesscentret. Måtten er designed til at give optimal støtte og komfort til både nybegyndere og øvede yogadyrkere. Den har en tykkelse på 6mm, en længde på 173cm og en bredde på 61cm. Måtten er yderst skridsikker og tilbyder fasthed, støtte og komfort. Den er velegnet til alle former for yoga og giver en god base for støtte og stabilitet. Odin TPE Yogamåtte 6mm Blå er den perfekte måtte til dig, der ønsker at få mest muligt ud af din yogapraksis.

DKK kr. 208,00
kr. 329,00
Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Blå
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237003370 Varenummer (SKU): 7105600194149085 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Blå

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Blå vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Blå fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Blå til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin TPE Yogamåtte 0,6cm Blå har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237003370