Tilbud

DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort

DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort er en lækker, alsidig og ergonomisk træningsmaskine. Den har en stor 15,6″ HD touchskærm, som gør det muligt at følge din træningsinformation, som tid, distance, kalorier og puls. Den har også en separat panel, som viser alle dine nuværende træningsinformationer. Endvidere har den mulighed for opkobling til TV med HDMI og internetforbindelse via wifi, så du kan se programmer og videoer direkte fra skærmen. Den har også Sm in the tone Professional i dansk sprog. Denne crosstrainer er alsidig, støjsvag og har høj komfort og kvalitet.

DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Drax
EAN: 5714434143374
Varenummer (SKU): 9036602088994309 Kategorier: ,

DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Drax, DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Drax, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort til brug derhjemme

Drax er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

DRAX DE6A Crosstrainer Grafit/Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434143374