Crossmaxx Runner PRO

Crossmaxx Runner PRO er det perfekte løbebånd til professionelle og ambitiøse løbere. Det robuste og kurvede bånd sikrer et sikkert og effektivt løb – uden behov for strøm. Løbere kan selv justere hastighed og tempo, ligesom på et hamsterhjul, og få den bedste træning muligt. Runner PRO fra Crossmaxx er det perfekte løbebånd for alle, der gerne vil have den bedste træning, sikkerhed og komfort.

DKK kr. 54.995,00
Crossmaxx Runner PRO
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: CrossmaxxEAN: 5714434124229 Varenummer (SKU): 9036600402332420 Kategori:

Crossmaxx Runner PRO

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Runner PRO vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Runner PRO fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Runner PRO til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Runner PRO har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434124229