Crossmaxx kalibreret vægtskive 2,5 kg i støbejern til styrkeløft – sort

Er designet med høj kvalitet, og har en mat sort overflade, som vil se godt ud på ethvert træningsområde. Skiverne er udstyret med en matte kalibreret skala, som er let at læse, og hjælper dig med at tilpasse din træning. Crossmaxx Kalibreret Vægtskiver er en af de mest pålidelige og holdbare produkter på markedet, og er perfekt til at opnå dine styrkemål.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 2,5 kg i støbejern til styrkeløft - sort
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434164393
Varenummer (SKU): 9036601424574365 Kategori:

Crossmaxx kalibreret vægtskive 2,5 kg i støbejern til styrkeløft – sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx kalibreret vægtskive 2,5 kg i støbejern til styrkeløft – sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx kalibreret vægtskive 2,5 kg i støbejern til styrkeløft – sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 2,5 kg i støbejern til styrkeløft – sort til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx kalibreret vægtskive 2,5 kg i støbejern til styrkeløft – sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434164393