Tilbud

Blackroll Loop Band Træningselastik Sæt (3 stk)

Blackroll Loop Band træningselastikker er det perfekte sæt til at træne alle kropsområder. Sættet består af 3 træningselastikker i hver sin styrke: orange (let styrke), grøn (medium styrke) og blå (hård styrke). Disse elastikker er perfekte til at styrke og træne alle kropsområder, herunder ben, arme, skuldre, ryg og bryst. De er nemme at bruge, da de er fleksible og stabile nok til at strække uden at give efter. Med træningselastikkerne fra Blackroll kan du udvikle din kondition, styrke og udholdenhed mere effektivt. Du får en mere effektiv træning og bedre resultater.

Blackroll Loop Band Træningselastik Sæt (3 stk)
4.5
Blackroll Loop Band Set 3 pcs
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Blackroll
EAN: 4260346271618
Varenummer (SKU): 7105602088545630 Kategorier: ,

Blackroll Loop Band Træningselastik Sæt (3 stk)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Blackroll, Blackroll Loop Band Træningselastik Sæt (3 stk) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Blackroll Loop Band Træningselastik Sæt (3 stk) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Blackroll, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik Sæt (3 stk) til brug derhjemme

Blackroll er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Blackroll Loop Band Træningselastik Sæt (3 stk) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4260346271618