BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet

BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet er det perfekte trampolin-sæt til børn og voksne. Det har et sikkert Comfort sikkerhedsnet, der beskytter mod at falde ud af trampolinen. Det stærke ramme og net er udstyret med UV-resistente stænger og polstring, så det kan holde i mange sæsoner. Det er nemt at montere trampolinen og sikkerhedsnet, og forbedre dermed sikkerheden. BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet er velegnet til enhver baghave.

Berg Ultim Favorit 280 inground med comfort sikkerhedsnet, Sort - 330 cm
4.5
BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839084153
Varenummer (SKU): 5234000078318612 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Favorit 330 Inground Sort inkl Comfort sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839084153