BERG Ultim Champion 500 FlatGround Sort inkl deluxe XL sikkerhedsnet

Opdag den ultimative BERG Ultim Champion 500 FlatGround trampolin i sort inklusive deluxe XL sikkerhedsnet. Besøg vores udstilling i Vejle og få ekspertrådgivning som Danmarks førende BERG Specialist. Denne professionelle trampolin i størrelsen 500 x 300 cm vil tage din trampolinoplevelse til nye højder!

BERG Ultim Champion 500 FlatGround Sort inkl deluxe XL sikkerhedsnet
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839084917
Varenummer (SKU): 5234000078643995 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Champion 500 FlatGround Sort inkl deluxe XL sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Champion 500 FlatGround Sort inkl deluxe XL sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Champion 500 FlatGround Sort inkl deluxe XL sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Champion 500 FlatGround Sort inkl deluxe XL sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Champion 500 FlatGround Sort inkl deluxe XL sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839084917