BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL

Oplev BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL – den ultimative trampolinoplevelse! Som Danmarks førende BERG Specialist kan du være sikker på at få den bedste kvalitet og service. Denne professionelle trampolin har en størrelse på 410 x 250 cm og er perfekt til seriøse hop og sjov for hele familien.

BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071580
Varenummer (SKU): 5234000078318621 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Champion 410 FlatGround Grøn inkl sikkerhedsnet Deluxe XL har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071580