BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl sikkerhedsnet

BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl Sikkerhedsnet er designet til børn og voksne, der søger sikkerhed og kvalitet. Sikkerhedsnettene, som følger med trampolinen er lavet af robuste, slidstærke materialer, der sikrer optimal sikkerhed. Det stilrene design skaber et smukt udseende, der føjer noget ekstra til haven. Med trampolinens kvalitet og robusthed kan dit barn nyde mange timers sjov i haven.

BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl sikkerhedsnet
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071863
Varenummer (SKU): 5234000078325116 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Champion 330 InGround Grå inkl sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071863