BERG Twinhoop Basketballsæt

Få mere ud af din trampolin, med det innovative BERG Twinhoop Basketballsæt. Det er designet med basketringe på begge sider, måling 25 cm. i diameter, og passer på alle BERG trampoliner med sikkerhedsnet. Inkluderet med kurven er der to basketbolde, så du kan begynde at spille med det samme. Få det fulde udbytte af din trampolin og maksimer din basketballoplevelse med BERG Twinhoop Basketballsæt.

BERG Twinhoop Basketballsæt
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839076400
Varenummer (SKU): 5234000078319603 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Twinhoop Basketballsæt

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Twinhoop Basketballsæt vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Twinhoop Basketballsæt fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Twinhoop Basketballsæt til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Twinhoop Basketballsæt har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839076400