BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet

Med dette sikkerhedsnet er du garanteret maksimal sikkerhed og komfort. Komfort sikkerhedsnet er fremstillet af stærk og slidstærk polyester og er behandlet med UV-beskyttelse for optimal holdbarhed og komfort. Den har et robust stel af galvaniseret stål, der gør den meget holdbar, samtidig med at den er let at montere. Med dette sikkerhedsnet er du garanteret maksimal sikkerhed og komfort for dig og dine venner og familie. Kom og oplev denne fantastiske trampolin fra BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet i Vejle, Herlev og Aarhus.

BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839076714
Varenummer (SKU): 5234000078318489 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Grand Favorit 520 Sort inkl Comfort sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839076714