BERG Grand Champion 470 Grå inkl Sikkerhedsnet Deluxe

Oplev BERG Grand Champion 470 Grå inkl. Sikkerhedsnet Deluxe trampolineudstillingen i Vejle, Herlev og Aarhus. Vi er Danmarks førende BERG Specialist og det betyder at du får en trampolin af højeste kvalitet og et sikkerhedsnet af professionel standard. Med en oval form og en størrelse på 470 x 310 cm, har du helt sikkert nok plads til at lave tricks og akrobatiske øvelser. Sikkerhedsnet Deluxe fra BERG giver dig den høje sikkerhed og komfort, du har brug for, mens du nyder din trampolin!

DKK kr. 12.149,00
BERG Grand Champion 470 Grå inkl Sikkerhedsnet Deluxe
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERGEAN: 8715839075175 Varenummer (SKU): 5234000494093256 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Grand Champion 470 Grå inkl Sikkerhedsnet Deluxe

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Grand Champion 470 Grå inkl Sikkerhedsnet Deluxe vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Grand Champion 470 Grå inkl Sikkerhedsnet Deluxe fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Grand Champion 470 Grå inkl Sikkerhedsnet Deluxe til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Grand Champion 470 Grå inkl Sikkerhedsnet Deluxe har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839075175