BERG FlatGround Champion 430 Grå

BERG FlatGround Champion 430 Grå trampoliner er det perfekte valg til nedgravning. Det har en flad underside som sikrer en optimal støddæmpning og er konstrueret med en stærk ramme af galvaniseret stål samt rustfrit stål, som sikrer en ekstra holdbarhed og en god årelang nydelse. Denne trampolin er udstyret med et elegant, gråt bælte, som giver et moderne og flot udseende. Med overlegen komfort og holdbarhed, kan du være sikker på, at du vil have glæde af din BERG FlatGround Champion 430 Grå trampolin i mange år fremover.

BERG FlatGround Champion 430 Grå
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839077636
Varenummer (SKU): 5234000047591194 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG FlatGround Champion 430 Grå

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG FlatGround Champion 430 Grå vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG FlatGround Champion 430 Grå fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG FlatGround Champion 430 Grå til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG FlatGround Champion 430 Grå har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839077636