BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn

Produktet er lavet i et stærkt, slidstærkt materiale med UV-beskyttelse og er nemt at sætte på. Det kan både vaskes og tørres. Det grønne cover er det perfekte valg, når du vil holde din trampolin ren og give den den bedste beskyttelse mod elementerne. Det er det optimale supplement til din BERG Ultim trampolin.

BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839043631
Varenummer (SKU): 5234000078319611 Kategorier: , ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Ultim Cover Extra 330 Grøn har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839043631