BERG Favorit 430 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet

Det medfølgende Comfort sikkerhedsnet gør det muligt for dig at nyde et sikkert trampolin-hop. Dette net er udstyret med et dobbelt krogsystem, så det kan fjernes eller påsættes nemt. Favoirit 430 trampolinen tilbyder den bedste sikkerhed og komfort til familier med børn. Sammen med Comfort sikkerhedsnet, får du et stort trampolinområde til alle dine hoppesjov.

BERG Favorit 430 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet
3.5
Berg Favorit med sikkerhedsnet comfort, på ben Grøn - 430 cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071177
Varenummer (SKU): 5234000078326045 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Favorit 430 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Favorit 430 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Favorit 430 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Favorit 430 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Favorit 430 Grøn inkl Comfort sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071177