BERG Favorit 430 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet

Med BERG Favorit 430 Grå trampolin inklusive Comfort sikkerhedsnet, kan du hoppe sikkert og trygt på trampolinen. Sikkerhedsnetten giver ekstra tryghed og gør det nemmere at nyde trampolinen. Trampolinen har stabiliserende stænger som giver et sikkert hop. Den stærke konstruktion sikrer at hoppet er sikkert og kontrolleret. Denne trampolin giver et professionelt hop, så du får mest muligt ud af hvert hop. Oplev den selv i vores butikker i Vejle, Herlev og Aarhus.

BERG - Favorit 430 Trampolin + Comfort Sikkerhedsnet - Grå
4.5
BERG Favorit 430 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet
3.5
Berg Favorit med Comfort Sikkerhedsnet, på ben Grå - 430 cm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071184
Varenummer (SKU): 5234000078319472 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Favorit 430 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Favorit 430 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Favorit 430 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Favorit 430 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Favorit 430 Grå inkl Comfort sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071184