BERG Champion 430 sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

Ikke-korrosionsrustfri stålramme, ekstra brede fjedre og en massiv Deluxe Sikkerhedsnet til Trampolin. Nyd det sjove sammen med familien eller vennerne, uden at bekymre dig om sikkerhed. Vi sikrer dig en sikker trampolinoplevelse og giver dig mulighed for at lege sikkert i mange år!

BERG Champion 430 sort inkl Deluxe sikkerhedsnet - sort
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839084351
Varenummer (SKU): 5234000078319512 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Champion 430 sort inkl Deluxe sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Champion 430 sort inkl Deluxe sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Champion 430 sort inkl Deluxe sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Champion 430 sort inkl Deluxe sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Champion 430 sort inkl Deluxe sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839084351