BERG Champion 380 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet

øget sikkerhed og komfort. Med dette Deluxe sikkerhedsnet, kan du og dine børn nyde en sikker og sjov trampolinoplevelse. Sikkerhedsnet giver ekstra styrke og stabilitet og giver øget sikkerhed, mens du hopper.

BERG Champion 380 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERG
EAN: 8715839071986
Varenummer (SKU): 5234000078317232 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Champion 380 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Champion 380 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Champion 380 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Champion 380 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Champion 380 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071986