Tilbud

BERG Champion 330 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet

Oplev BERG trampolinerne udstillet i Vejle, Herlev og Aarhus! Vi er Danmarks førende BERG Specialist og vi har fornøjelsen af at præsentere BERG Champoin 330 Grøn inkl Deluxe Sikkerhedsnet. Dette er en prisvindende 3,3 meter trampolin, som giver glæde til både store og små. Deluxe Sikkerhedsnet sikrer, at trampolinen bruges sikkert, og garanterer, at man får mest muligt ud af den. Med BERG’s kvalitetsprodukter kan du være helt tryg når det kommer til sikkerhed, holdbarhed og glæde!

DKK kr. 6.799,00
BERG - Champion 330 Trampolin + Deluxe Sikkerhedsnet - Grøn
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERGEAN: 8715839071924 Varenummer (SKU): 5234002038260022 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring BERG´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

BERG Champion 330 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet

Hvis du træner seriøst og har brug for en BERG, BERG Champion 330 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe BERG Champion 330 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en BERG, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

BERG Champion 330 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet til brug derhjemme

BERG er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

BERG Champion 330 Grøn inkl Deluxe sikkerhedsnet har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8715839071924