Tilbud

Begynderen

Denne begynderpakke er ideel for træning derhjemme. Med sin komplette udvalg af udstyr, herunder et elastiksæt, en yogamåtte, et vægtstangssæt og en kettlebell, kan man starte sit træningsprogram uden at skulle kompromittere på udstyrets kvalitet. Med Begynderen får du et professionelt produkt, hvor du kan få det bedste ud af din træning.

DKK kr. 2.000,00
kr. 2.113,00
Begynderen
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DKEAN: 630595706102 Varenummer (SKU): 9031301763879503 Kategorier: ,

Begynderen

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, Begynderen vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Begynderen fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Begynderen til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Begynderen har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595706102