Tilbud

Babolat Evo Aero

Babolat Evo Aero er en tennisketcher til spillere, der er på udkig efter både kraft og komfort. Den er designet til let øvede, motionister og øvede spillere. Med Babolat Evo Aero får du enketcher, der har det hele – støddæmpning, spin og komfort. Den er udstyret med innovative teknologier og materialer, der giver en komplet oplevelse af power og komfort, når du tager på banen. Med Babolat Evo Aero er du klar til at tage det spil til det næste niveau!

DKK kr. 801,00
kr. 1.399,00
Babolat Evo Aero
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324922003992 Varenummer (SKU): 8122402097117978 Kategori:

Babolat Evo Aero

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Evo Aero vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Evo Aero fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Evo Aero til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Evo Aero har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324922003992