Tilbud

Babolat Boost Drive Women

Skab den perfekte tenniskamp med Babolat Boost Drive Women! Denne letvægts tennisketcher er ideel til den kvindelige spiller, da den har en kampvægt på 260 gram. Den er udstyret med en dampventil, der reducerer vibrationer og øger følsomheden, så du hurtigere kan reagere på bolden. Med et stilrent design og et komfortabelt greb, som sikrer en god kontrol, vil du kunne præstere på sit bedste niveau. Dette er den perfekte tennisketcher til den kvindelige tennisspiller, der ønsker at forbedre sine færdigheder!

DKK kr. 799,00
kr. 999,00
Babolat Boost Drive Women
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921858845 Varenummer (SKU): 8122400649314420 Kategori:

Babolat Boost Drive Women

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Boost Drive Women vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Boost Drive Women fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Boost Drive Women til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Boost Drive Women har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921858845