Tilbud

Babolat Evo Aero Lite Pink

Babolat Evo Aero Lite Pink er en let og manøvredygtig tennisketcher, designet i et smukt pink design. Tennisketcheren er målrettet nye spillere, let øvede og motionister, der ønsker at udvikle deres præstationer og komfort. Det lette og kompakte design gør det muligt at have en kontrolleret og komfortabel ketsj, der hjælper med at forbedre dit spil. Den er lavet af høj kvalitetsmaterialer og har et pålideligt greb, der giver et godt greb. Med Babolat Evo Aero Lite Pink kan du få den ultimative tennisketsjoplevelse.

DKK kr. 1.259,00
kr. 1.399,00
Babolat Evo Aero Lite Pink
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324922004340 Varenummer (SKU): 8122402100675740 Kategori:

Babolat Evo Aero Lite Pink

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Evo Aero Lite Pink vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Evo Aero Lite Pink fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Evo Aero Lite Pink til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Evo Aero Lite Pink har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324922004340