Tilbud

Babolat Boost Strike

Babolat Boost Strike er den perfekte tennisketcher til dig, som søger et let og komfortabelt spil. Boost Strike er specielt designet til at være en nem ketcher for begyndere eller juniorer, der skal skifte til en voksenketcher. Den lette konstruktion gør, at Boost Strike også er velegnet til motionister og alle dem, der søger et let, men professionelt spil.

DKK kr. 795,00
kr. 999,00
Babolat Boost Strike
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921785967 Varenummer (SKU): 8122401881701079 Kategori:

Babolat Boost Strike

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Boost Strike vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Boost Strike fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Boost Strike til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Boost Strike har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921785967