Tilbud

Babolat Boost Drive Green

Contains: en stærk aluminiumsramme, som er let og robust. En indvendig, forstærket lynlås til at holde dine tennisartikler sikkert i en lomme. Et justerbart skulderbælte til at lette din bæring. Et dobbelt håndtag til komfortabel bæring. Stødabsorberende materialer for at beskytte dine gear. Flot og moderne design fremhævet af grønne, blå og hvide farver. Babolat Boost Drive Tennisketcher giver dig en utrolig kvalitet og et flot design til en skarp pris! Uanset om du er en casual spiller eller en professionel atlet, vil du sætte pris på Babolat Boost Drive Tennisketcher!

DKK kr. 799,00
kr. 999,00
Babolat Boost Drive Green
5
DKK kr. 799,95
kr. 1.399,95
Babolat Boost Drive Strung Tennisketcher Unisex Tennisketchere Og Udstyr Blå 0
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BabolatEAN: 3324921839455 Varenummer (SKU): 8122400980544403 Kategori:

Babolat Boost Drive Green

Hvis du træner seriøst og har brug for en Babolat, Babolat Boost Drive Green vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Babolat Boost Drive Green fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Babolat, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Babolat Boost Drive Green til brug derhjemme

Babolat er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Babolat Boost Drive Green har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

3324921839455