American barbell Competition kettlebell 28 kg

Ers bedste produkter inden for kettlebells. American Barbell Competition Kettlebell 28kg er et perfekt valg for fitnesscentre, der kræver høj kvalitet og pålidelige resultater. Den robuste støbejernskonstruktion giver optimal styrke og stabilitet. Det 28 kilo vægt er perfekt til træning af både arm- og benmuskler.

American barbell Competition kettlebell 28 kg
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American barbell
EAN: 7051943727953
Varenummer (SKU): 5234000047561990 Kategorier: ,

American barbell Competition kettlebell 28 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en American barbell, American barbell Competition kettlebell 28 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American barbell Competition kettlebell 28 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American barbell Competition kettlebell 28 kg til brug derhjemme

American barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American barbell Competition kettlebell 28 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

American Barbell

EAN

7051943727953