American Barbell 12 kg Competition Kettlebell

American Barbell producerer og leverer produkter af høj kvalitet til fitnesscentre over hele verden. Med over 90 års erfaring og viden kan du være sikker på, at du køber et professionelt produkt, når du køber American Barbells 12 kg Competition Kettlebell. Det er designet til at øge styrke, koordination og balance for at forbedre din ydelse i alle træningsformer. Denne konkurrencekettlebell er lavet af et robust stål og har et håndtag, der er designet til at ligge godt i hånden. Prøv det og se, hvor meget det kan forbedre din træning.

Nordiske butikker

NOK kr 899.00
American barbell - Competition Kettlebell 12 kg, Kettlebells, Styrke
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: American BarbellEAN: 7051943727915 Varenummer (SKU): 5234000047561986 Kategori:

American Barbell 12 kg Competition Kettlebell

Hvis du træner seriøst og har brug for en American Barbell, American Barbell 12 kg Competition Kettlebell vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe American Barbell 12 kg Competition Kettlebell fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en American Barbell, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

American Barbell 12 kg Competition Kettlebell til brug derhjemme

American Barbell er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

American Barbell 12 kg Competition Kettlebell har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

American Barbell

EAN

7051943727915