Tilbud

Abilica WinMag Cruise Motionscykel

Cruise er en motionscykel med mange muligheder. Den har 18 trin og dermed mulighed for at regulere intensiteten. Desuden har den indbygget monitor og computere, der gør det muligt at følge med i din træning. Abilica WinMag Cruise er designet med komfort i tankerne, og den er udstyret med ergonomisk sæde, der sikrer et komfortabelt træningsforløb. Abilica WinMag Cruise giver dig et optimalt træningsresultat og gør det muligt at holde din form i top. Køb nu og få mulighed for at nå dine træningsmål.

DKK kr. 2.999,00
kr. 3.999,00
Abilica WinMag Cruise Motionscykel
4
DKK kr. 3.849,00
kr. 3.849,00
Abilica WinMag Cruise
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AbilicaEAN: 7051943009356 Varenummer (SKU): 5234000039190649 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica WinMag Cruise Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica WinMag Cruise Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica WinMag Cruise Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica WinMag Cruise Motionscykel til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica WinMag Cruise Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943009356